Algebra ->  Tutoring on algebra.com -> See tutors' answers!      Log On

 Tutoring Home For Students Tools for Tutors Our Tutors Register Recently Solved
 By Tutor
| By Problem Number |

Tutor:

# Recent problems solved by 'checkley77'

Jump to solutions: 0..29 , 30..59 , 60..89 , 90..119 , 120..149 , 150..179 , 180..209 , 210..239 , 240..269 , 270..299 , 300..329 , 330..359 , 360..389 , 390..419 , 420..449 , 450..479 , 480..509 , 510..539 , 540..569 , 570..599 , 600..629 , 630..659 , 660..689 , 690..719 , 720..749 , 750..779 , 780..809 , 810..839 , 840..869 , 870..899 , 900..929 , 930..959 , 960..989 , 990..1019 , 1020..1049 , 1050..1079 , 1080..1109 , 1110..1139 , 1140..1169 , 1170..1199 , 1200..1229 , 1230..1259 , 1260..1289 , 1290..1319 , 1320..1349 , 1350..1379 , 1380..1409 , 1410..1439 , 1440..1469 , 1470..1499 , 1500..1529 , 1530..1559 , 1560..1589 , 1590..1619 , 1620..1649 , 1650..1679 , 1680..1709 , 1710..1739 , 1740..1769 , 1770..1799 , 1800..1829 , 1830..1859 , 1860..1889 , 1890..1919 , 1920..1949 , 1950..1979 , 1980..2009 , 2010..2039 , 2040..2069 , 2070..2099 , 2100..2129 , 2130..2159 , 2160..2189 , 2190..2219 , 2220..2249 , 2250..2279 , 2280..2309 , 2310..2339 , 2340..2369 , 2370..2399 , 2400..2429 , 2430..2459 , 2460..2489 , 2490..2519 , 2520..2549 , 2550..2579 , 2580..2609 , 2610..2639 , 2640..2669 , 2670..2699 , 2700..2729 , 2730..2759 , 2760..2789 , 2790..2819 , 2820..2849 , 2850..2879 , 2880..2909 , 2910..2939 , 2940..2969 , 2970..2999 , 3000..3029 , 3030..3059 , 3060..3089 , 3090..3119 , 3120..3149 , 3150..3179 , 3180..3209 , 3210..3239 , 3240..3269 , 3270..3299 , 3300..3329 , 3330..3359 , 3360..3389 , 3390..3419 , 3420..3449 , 3450..3479 , 3480..3509 , 3510..3539 , 3540..3569 , 3570..3599 , 3600..3629 , 3630..3659 , 3660..3689 , 3690..3719 , 3720..3749 , 3750..3779 , 3780..3809 , 3810..3839 , 3840..3869 , 3870..3899 , 3900..3929 , 3930..3959 , 3960..3989 , 3990..4019 , 4020..4049 , 4050..4079 , 4080..4109 , 4110..4139 , 4140..4169 , 4170..4199 , 4200..4229 , 4230..4259 , 4260..4289 , 4290..4319 , 4320..4349 , 4350..4379 , 4380..4409 , 4410..4439 , 4440..4469 , 4470..4499 , 4500..4529 , 4530..4559 , 4560..4589 , 4590..4619 , 4620..4649 , 4650..4679 , 4680..4709 , 4710..4739 , 4740..4769 , 4770..4799 , 4800..4829 , 4830..4859 , 4860..4889 , 4890..4919 , 4920..4949 , 4950..4979 , 4980..5009 , 5010..5039 , 5040..5069 , 5070..5099 , 5100..5129 , 5130..5159 , 5160..5189 , 5190..5219 , 5220..5249 , 5250..5279 , 5280..5309 , 5310..5339 , 5340..5369 , 5370..5399 , 5400..5429 , 5430..5459 , 5460..5489 , 5490..5519 , 5520..5549 , 5550..5579 , 5580..5609 , 5610..5639 , 5640..5669 , 5670..5699 , 5700..5729 , 5730..5759 , 5760..5789 , 5790..5819 , 5820..5849 , 5850..5879 , 5880..5909 , 5910..5939 , 5940..5969 , 5970..5999 , 6000..6029 , 6030..6059 , 6060..6089 , 6090..6119 , 6120..6149 , 6150..6179 , 6180..6209 , 6210..6239 , 6240..6269 , 6270..6299 , 6300..6329 , 6330..6359 , 6360..6389 , 6390..6419 , 6420..6449 , 6450..6479 , 6480..6509 , 6510..6539 , 6540..6569 , 6570..6599 , 6600..6629 , 6630..6659 , 6660..6689 , 6690..6719 , 6720..6749 , 6750..6779 , 6780..6809 , 6810..6839 , 6840..6869 , 6870..6899 , 6900..6929 , 6930..6959 , 6960..6989 , 6990..7019 , 7020..7049 , 7050..7079 , 7080..7109 , 7110..7139 , 7140..7169 , 7170..7199 , 7200..7229 , 7230..7259 , 7260..7289 , 7290..7319 , 7320..7349 , 7350..7379 , 7380..7409 , 7410..7439 , 7440..7469 , 7470..7499 , 7500..7529 , 7530..7559 , 7560..7589 , 7590..7619 , 7620..7649 , 7650..7679 , 7680..7709 , 7710..7739 , 7740..7769 , 7770..7799 , 7800..7829 , 7830..7859 , 7860..7889 , 7890..7919 , 7920..7949 , 7950..7979 , 7980..8009 , 8010..8039 , 8040..8069 , 8070..8099 , 8100..8129 , 8130..8159 , 8160..8189 , 8190..8219 , 8220..8249 , 8250..8279 , 8280..8309 , 8310..8339 , 8340..8369 , 8370..8399 , 8400..8429 , 8430..8459 , 8460..8489 , 8490..8519 , 8520..8549 , 8550..8579 , 8580..8609 , 8610..8639 , 8640..8669 , 8670..8699 , 8700..8729 , 8730..8759 , 8760..8789 , 8790..8819 , 8820..8849 , 8850..8879 , 8880..8909 , 8910..8939 , 8940..8969 , 8970..8999 , 9000..9029 , 9030..9059 , 9060..9089 , 9090..9119 , 9120..9149 , 9150..9179 , 9180..9209 , 9210..9239 , 9240..9269 , 9270..9299 , 9300..9329 , 9330..9359 , 9360..9389 , 9390..9419 , 9420..9449 , 9450..9479 , 9480..9509 , 9510..9539 , 9540..9569 , 9570..9599 , 9600..9629 , 9630..9659 , 9660..9689 , 9690..9719 , 9720..9749 , 9750..9779 , 9780..9809 , 9810..9839 , 9840..9869 , 9870..9899 , 9900..9929 , 9930..9959 , 9960..9989 , 9990..10019 , 10020..10049 , 10050..10079 , 10080..10109 , 10110..10139 , 10140..10169 , 10170..10199 , 10200..10229 , 10230..10259 , 10260..10289 , 10290..10319 , 10320..10349 , 10350..10379 , 10380..10409 , 10410..10439 , 10440..10469 , 10470..10499 , 10500..10529 , 10530..10559 , 10560..10589 , 10590..10619 , 10620..10649 , 10650..10679 , 10680..10709 , 10710..10739 , 10740..10769 , 10770..10799 , 10800..10829 , 10830..10859 , 10860..10889 , 10890..10919 , 10920..10949 , 10950..10979 , 10980..11009 , 11010..11039 , 11040..11069 , 11070..11099 , 11100..11129 , 11130..11159 , 11160..11189 , 11190..11219 , 11220..11249 , 11250..11279 , 11280..11309 , 11310..11339 , 11340..11369 , 11370..11399 , 11400..11429 , 11430..11459 , 11460..11489 , 11490..11519 , 11520..11549 , 11550..11579 , 11580..11609 , 11610..11639 , 11640..11669 , 11670..11699 , 11700..11729 , 11730..11759 , 11760..11789 , 11790..11819 , 11820..11849 , 11850..11879 , 11880..11909 , 11910..11939 , 11940..11969 , 11970..11999 , 12000..12029 , 12030..12059 , 12060..12089 , 12090..12119 , 12120..12149 , 12150..12179 , 12180..12209 , 12210..12239 , 12240..12269 , 12270..12299 , 12300..12329 , 12330..12359 , 12360..12389 , 12390..12419 , 12420..12449 , 12450..12479 , 12480..12509 , 12510..12539 , 12540..12569, >>Next

 Finance/363822: \$40,000 is invested at 5% interest. What is the amount of money in the account after 7 years if the interest is compounded annually?1 solutions Answer 259492 by checkley77(12569)   on 2010-10-30 10:03:03 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!40,000(1+.05)^7 40,000*1.05^7 40,000*1.4071=\$56,284 ans.
 Age_Word_Problems/363824: A baseball player is offered an annual salary of \$200,000 or a base salary of \$100,000 plus a bonus of \$1,000 for each hit over 100 hits. How many hits must the baseball player make to earn more than \$200,000? Explain your answer/equation.1 solutions Answer 259491 by checkley77(12569)   on 2010-10-30 09:59:54 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!100,000+1,000(x-100)>200,000 100,000+1,000x-100,000>200,000 1,000x>200,000 x>200,000/1,000 x>200 thus he must get 200 hits to make \$200,000 salary + bonus. Proof: Let the hits = 201 100,000+1,000(201-100)>200,000 100,000+201,000-100,000>200,000 201,000>200,000
 Linear-equations/363831: How do you solve the following equations? 1.4/3x-1/6(x+12)=12 2. 4(x-2)=-(3x+1) 3. 42 is 28% of what number? 4. -3+x=5 50 3(x-4)=2x Thank you for your help.1 solutions Answer 259486 by checkley77(12569)   on 2010-10-30 09:49:00 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!1.4/3x-1/6(x+12)=12 4x/3-(x+12)/6=12 (2*4x-x-12)/6=12 (8x-x-12)/6=12 (7x-12)/6=12 cross multiply 7x-12=6*12 7x-12=72 7x=72+12 7x=84 x=84/7 x=12 ans. ------------------ 2. 4(x-2)=-(3x+1) 4x-8=-3x-1 4x+3x=-1+8 7x=7 x=7/7 x=1ans. ----------------------------- 3. 42 is 28% of what number? 42=.28x x=42/.28 x=150 ans. ----------------------------- 4. -3+x=5 x=5+3 x=8 ans. ------------------------- 50 3(x-4)=2x 3x-12=2x 3x-2x=12 x=12 ans.
 Rectangles/363837: one square has a side length of s . A second square has a side length of 3s . what is the ratio of the smaller square to the larger square ?1 solutions Answer 259482 by checkley77(12569)   on 2010-10-30 09:40:54 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!s^3:(3s)^3 s^3:27s^3 ans.
 Mixture_Word_Problems/363838: a mixture of nuts is to contain 3 parts cashews to 6 parts almonds to 7 parts walnuts by weight. How many pounds of almonds will be needed to make 5 pounds of the mixture? 1 solutions Answer 259480 by checkley77(12569)   on 2010-10-30 09:39:04 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!3N+6N+7N=5 16N=5 N=5/16 N=.3125 IS THE MULTIPLIER FOR EACH OF THE RATIOS. 3*.3125=.9375 POUNDS OF CASHEWS ARE NEEDED. 6*.3125=1.875 POUNDS OF ALMONDS ARE NEEDED. 7*.3125=2.1875 POUNDS OF WALNUTS ARE NEEDED. PROOF: .9375+1.875+2.1875=5 5=5
 Miscellaneous_Word_Problems/363839: In a certain senior class, 72 percent of the male students and 80 percent of the female students have applied to college. What fraction of the students in the senior class are male? (a) There are 840 students in the senior class (b) 75 percent of the students in the senior class have applied to college 1 solutions Answer 259477 by checkley77(12569)   on 2010-10-30 09:33:55 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.72x+.80(840-x)=.75*840 .72x+672-.80x=630 -.08x=630-672 -.08x=42 x=42/.08 x=525 are boys. 525/840=5/8 are boys. --------------------------------- 840-525=315 are girls. Proof: .72*525+.80*315=.75*840 378+252=630 630=630
 Miscellaneous_Word_Problems/363698: If a parade 1 mi long is proceeding at 4 mph, how long will it take a runner jogging at 6 mph to travel from the front of the parade to the end of the parade?1 solutions Answer 259368 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 19:29:44 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!6-4=2 MPH. IS THE RELATIVE SPEED OF THE RUNNER. D=RT 1=2/T T=1/2 T=.5 HOURS TO PASS THE PARADE.
 Numbers_Word_Problems/363703: Mrs. Robinson plays bingo on two nights and wins a total of 25 games in both nights. She however won 7 more games on the first night than the second night. How many games did she win on each night? 1 solutions Answer 259365 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 19:24:10 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!X+X+7=25 2X=25-7 2X=18 X=18/2 X=9 GAMES WON THE SECOND NIGHT 9+7=16 GAMES WON THE FIRST NIGHT. PROOF: 9+16=25 25=25
 Polynomials-and-rational-expressions/363603: simply write the rational expression in lowest terms and list the Least common denominator 9/x-2-3/x1 solutions Answer 259364 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 19:20:52 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!9/x-2-3/x DO YOU MEAN: 8/(X-2)-3/X (8X-3(X-2))/(X-2)X (8X-3X-6)/X(X-2) (5X-6)/X(X-2) ANS. OR: (9/X)-2-(3/X) 9/X-3/X-2 (6/X)-2 ANS.
 Miscellaneous_Word_Problems/363633: 3. Andrea wants to deposit money into a bank account that earns 4% simple annual interest. Use the formula to find the amount of money that she should deposit so that she earns \$2800 after 3.5 years1 solutions Answer 259362 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 19:13:12 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!X(1+.04*3.5)=2,800 X(1+.14)=2,800 1.14X=2,800 X=2,800/1.14 X=\$2,456.14 AMOUNT DEPOSITED TO GET @2,800 AFTER 3.5 YEARS.
 Travel_Word_Problems/363641: Jose left the white house and drove toward the recycling plant at an average speed of 40 km/h. rob left some time later driving in the same direction at an average speed of 48 km/h. after driving for five hours rob caught up with jose. how long did jose drive before rob caught up?1 solutions Answer 259361 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 19:03:20 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!D=RT D=40T T=D/40 FOR JOSE. D=48*5 FOR ROB. D=240 MILES FROM THE WHITE HOUSE TO THE RECYCLING PLANT. 240=40T T=240/40 T=6 HOURS IS JOSE'S DRIVE TIME.
 Polynomials-and-rational-expressions/363659: 2^5/2-2^3/2 How?1 solutions Answer 259359 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 18:53:40 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!2^5/2-2^3/2 sqrt2^5-sqrt2^3 sqrt32-sqrt8 sqrt16*2-sqrt4*2 4sqrt2-2sqrt2 (4-2)sqrt2 2sqrt2=2*1.414=2.828 ans.
 Linear-systems/363598: John says to Brenda, "if you give me seven dollars, we will have an equal amount of money." Brenda responds, "that may be true, but if you give me seven dollars, i will have one dollar shy of having twice as much money as you." How much money did John and Brenda each have? (Show as much work as possible) Hint: When one person gets \$7 the other one loses \$7. 1 solutions Answer 259354 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 18:13:25 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!X=JOHN'S MONEY Y=BRENDA'S MONEY X+7=Y-7 OR X=Y-14 Y+7=2X-1 Y+7=2(Y-14)-1 Y+7=2Y-28-1 Y-2Y=-29-7 -Y=-36 Y=36 AMOUNT OF BRENDA'S MONEY. X=36-14 X=22 AMOUNT OF JOHN'S MONEY. PROOF: 36+7=2*22-1 43=44-1 43=43
 Word_Problems_With_Coins/363647: there were 336 tickets sold for a basketball game. The activity cardholders' tickets cost \$1.25 and the non-cardholders' tickets cost \$2.00. The total amount of money collected was \$534.75. How many of each kind of tickets were sold? 1 solutions Answer 259349 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 18:02:30 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!X+Y=336 OR X=336-Y 1.25X+2Y=534.75 1.25(336-Y)+2Y=534.75 420-1.25Y+2Y=534.75 .75Y=534.75-420 .75Y=114.75 Y=114.75/.75 Y=153 \$2.00 TICKETS WERE SOLD. 336-153=183 \$1.25 TICKETS WERE SOLD. PROOF: 1.25*183+2*153=534.75 228.75+306=534.75 534.75=534.75
 Miscellaneous_Word_Problems/363649: 30 students are asked if they play soccer or basketball. Each student plays at least one of the two sports. Twenty students said they play soccer and 15 said they play basketball. How many students play both sports?1 solutions Answer 259347 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:53:34 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!(20+15)-30 35-30=5 PLAY BOTH SPORTS.
 Rectangles/363650: what are the dimensions of a rectangle that has a perimeter of 74 ft and an area of 36ft^2?1 solutions Answer 259345 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:51:20 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!XY=36 OE X=36/Y 2X+2Y=74 2(36/Y)+2Y=74 72/Y+2Y=74 (72+2Y*Y)/Y=74 (72+2Y^2)/Y=74 CROSS MULTIPLY 72+2Y^2=74Y 2Y^2-74Y+72=0 2(Y^2-37Y+36)=0 2(Y-36)(Y-1)=0 Y-36=0 Y=36 ANS. X=36/36=1 ANS. ------------- Y-1=0 Y=1 ANS X=36/1=36 ANS PROOFS: 1*36=36=36 2*36+2*1=74 2+72=74 74=74
 Graphs/363665: How do I solve -3 greater than or equal to 2X+1 greater than or equal to 41 solutions Answer 259344 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:43:13 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!-3>=2X+1>=4 -3-1>=2X>=4-1 -4>=2X>=3 -4/2>=X>=3/2 -2>=X>=1.5 ans.
 test/363669: 25b^2-49=1 solutions Answer 259343 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:39:28 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!25b^2-49=(5b+7)(5b-7) ans.
 Linear_Equations_And_Systems_Word_Problems/363553: The admission fee at an amusement park is 1.5 dollars for children 4 dollars for adults. On a certain day 315 people entered the park, and the admission fees collected 810 dollars. How many children and how many adults were admitted?1 solutions Answer 259341 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:36:03 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!A+C=315 OR A=315-C 4A+1.5C=810 4(315-C)+1.5C=810 1,260-4C+1.5C=810 -2.5C=810-1,260 -2.5C=-450 C=-450/-2.5 C=180 CHILDREN TICKETS WERE SOLD. 315-180=135 ADULT TICKETS WERE SOLD. PROOF: 4*135+1.5*180=810 540+270=810 810=810
 Linear_Algebra/363563: 4x-2y=8 2x-y=71 solutions Answer 259339 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:27:34 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!4x-2y=8 2x-y=7 MULTIPLY BY -2 & ADD. -4X+2Y=-14 4X+2Y=8 --------------- 0X+0Y=-6 NO UNIQUE SOLUTION FOR X OR Y BECAUSE THESE ARE 2 PARALLEL LINES. -2Y=-4X+8 Y=-4X/-2+8/-2 Y=2X-4 (RED LINE) -Y=-2X+7 Y=2X-7 (GREEN LINE) (graph 300x200 pixels, x from -6 to 5, y from -10 to 10, of TWO functions 2x -4 and 2x -7).
 Length-and-distance/363576: Find the cost of carpeting the following rectangular rooms: 6.5 m * 4.5 m; cost = \$13.85>m2 15 ft * 11 ft; cost = \$30>yd21 solutions Answer 259336 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:13:00 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!6.5 m * 4.5 m; cost = \$13.85>m2 6.5*4.5*13.65=29.25*13.65=\$399.26 ANS. ---------------------------------------- 15 ft * 11 ft; cost = \$30>yd2 15*11*30=165*30=\$4,950 ANS.
 Money_Word_Problems/363577: 4. Your profit P is determined by subtracting the cost C, the amount of money it costs to operate a business, from the revenue R, the amount of money you earn from selling your product. Profit can be represented algebraically by the equations: Profit = Revenue - Cost OR P = R - C a. Rewrite the formula to solve for C. b. Imagine your profit for 1 day is \$1,281, and the cost of running the business for the day is \$1,463. What is the revenue for that day? Explain your answer. 1 solutions Answer 259335 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 17:08:57 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!P = R - C C=R-P ANS. FOR C. ----------------------- 1,463=R-1,281 R=1,463+1,281 R=\$2,744 IS THE TOTAL REVENUE FOR THE DAY. BECAUSE [R=C+P]
 Polynomials-and-rational-expressions/363580: solving for x:46+3x-60=5x-10-4x1 solutions Answer 259334 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 16:58:47 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!46+3x-60=5x-10-4x 3x-5x+4x=-10-46+60 2x=4 x=4/2 x=2 ans.Pr00f: 46+3*2-60=5*2-10-4*2 46+6-60=10-10-8 52-60=-8 -8=-8
 test/363590: Perform the indicated operation. Reduce each answer to lowest terms. 1/2x + 1/2x1 solutions Answer 259332 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 16:54:10 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!1/2x + 1/2x=x ans.
 Reduction-of-unit-multipliers/363592: the length of a football field is 7 yards longer than double the width.if the perimeter of the rectangular playing field is 326 yards what are the demensions?1 solutions Answer 259331 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 16:52:03 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!L=2W+7 2L+2W=326 2(2W+7)+2W=326 4W+14+2W=326 6W=326-14 6W=312 W=312/6 W=52 ANS. FOR THE WIDTH. L=2*52+7=104+7=111 ANS. FOR THE LENGTH. PROOF: 2*111+2*52=326 222+104=326 326=326
 Travel_Word_Problems/363644: 58. Meeting cyclists. Tanya and Lebron start at the same time from opposite ends of a bicycle trail that is 81 miles long. Tanya averages 12 mph and Lebron averages 15 mph. How long does it take for them to meet?1 solutions Answer 259329 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 16:44:13 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!d=rt 81=(12+15)t 81=27t t=81/27 t=3 hpurs after they start they will meet. Proof: 81=(12+15)*3 81=27*3 81=81
 Rational-functions/363645: Use substitution to determine whether the ordered pair (– 3, – 2) is a solution of the equation 5x + y2 = –11. Show some work. Be sure to state your conclusion about whether the ordered pair is a solution or not. 1 solutions Answer 259328 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 16:41:14 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!(– 3, – 2) 5x + y2 = –11 5*-3+(-2)^2=-11 -15+4=-11 -11=-11
 Probability-and-statistics/363651: How many ways can the letters in the word ECOT be arranged? 1 solutions Answer 259327 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 16:38:52 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!ECOT 4*3*2*1=24 different arrangements are possible.
 Miscellaneous_Word_Problems/363534: A certain substance decomposes and loses 20% of its weight each hour.If there is originally 4,000 grams of this substance, how much remains After 5 hours? 1 solutions Answer 259239 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 10:48:04 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!4,000(1-.20)^5 4,000(.80)^5 4,000*.328=1,310.72 GRAMS ANS.
 Travel_Word_Problems/363535: two trains are 630 miles apart heading directly toward each other,the first train is traveling 95 mph and the second train is traveling at 85 mph. how long will it be before the trains pass each other 1 solutions Answer 259237 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 10:44:30 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!D=RT 630=(95+85)T 630=180T T=630/180 T=3.5 HOURS.
 Numeric_Fractions/363539: what is -3r+7-3r-12 1 solutions Answer 259235 by checkley77(12569)   on 2010-10-29 10:41:26 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!-3r+7-3r-12 -6r-5 ans.