Algebra ->  Tutoring on algebra.com -> See tutors' answers!      Log On

 Tutoring Home For Students Tools for Tutors Our Tutors Register Recently Solved
 By Tutor
| By Problem Number |

Tutor:

# Recent problems solved by 'checkley77'

Jump to solutions: 0..29 , 30..59 , 60..89 , 90..119 , 120..149 , 150..179 , 180..209 , 210..239 , 240..269 , 270..299 , 300..329 , 330..359 , 360..389 , 390..419 , 420..449 , 450..479 , 480..509 , 510..539 , 540..569 , 570..599 , 600..629 , 630..659 , 660..689 , 690..719 , 720..749 , 750..779 , 780..809 , 810..839 , 840..869 , 870..899 , 900..929 , 930..959 , 960..989 , 990..1019 , 1020..1049 , 1050..1079 , 1080..1109 , 1110..1139 , 1140..1169 , 1170..1199 , 1200..1229 , 1230..1259 , 1260..1289 , 1290..1319 , 1320..1349 , 1350..1379 , 1380..1409 , 1410..1439 , 1440..1469 , 1470..1499 , 1500..1529 , 1530..1559 , 1560..1589 , 1590..1619 , 1620..1649 , 1650..1679 , 1680..1709 , 1710..1739 , 1740..1769 , 1770..1799 , 1800..1829 , 1830..1859 , 1860..1889 , 1890..1919 , 1920..1949 , 1950..1979 , 1980..2009 , 2010..2039 , 2040..2069 , 2070..2099 , 2100..2129 , 2130..2159 , 2160..2189 , 2190..2219 , 2220..2249 , 2250..2279 , 2280..2309 , 2310..2339 , 2340..2369 , 2370..2399 , 2400..2429 , 2430..2459 , 2460..2489 , 2490..2519 , 2520..2549 , 2550..2579 , 2580..2609 , 2610..2639 , 2640..2669 , 2670..2699 , 2700..2729 , 2730..2759 , 2760..2789 , 2790..2819 , 2820..2849 , 2850..2879 , 2880..2909 , 2910..2939 , 2940..2969 , 2970..2999 , 3000..3029 , 3030..3059 , 3060..3089 , 3090..3119 , 3120..3149 , 3150..3179 , 3180..3209 , 3210..3239 , 3240..3269 , 3270..3299 , 3300..3329 , 3330..3359 , 3360..3389 , 3390..3419 , 3420..3449 , 3450..3479 , 3480..3509 , 3510..3539 , 3540..3569 , 3570..3599 , 3600..3629 , 3630..3659 , 3660..3689 , 3690..3719 , 3720..3749 , 3750..3779 , 3780..3809 , 3810..3839 , 3840..3869 , 3870..3899 , 3900..3929 , 3930..3959 , 3960..3989 , 3990..4019 , 4020..4049 , 4050..4079 , 4080..4109 , 4110..4139 , 4140..4169 , 4170..4199 , 4200..4229 , 4230..4259 , 4260..4289 , 4290..4319 , 4320..4349 , 4350..4379 , 4380..4409 , 4410..4439 , 4440..4469 , 4470..4499 , 4500..4529 , 4530..4559 , 4560..4589 , 4590..4619 , 4620..4649 , 4650..4679 , 4680..4709 , 4710..4739 , 4740..4769 , 4770..4799 , 4800..4829 , 4830..4859 , 4860..4889 , 4890..4919 , 4920..4949 , 4950..4979 , 4980..5009 , 5010..5039 , 5040..5069 , 5070..5099 , 5100..5129 , 5130..5159 , 5160..5189 , 5190..5219 , 5220..5249 , 5250..5279 , 5280..5309 , 5310..5339 , 5340..5369 , 5370..5399 , 5400..5429 , 5430..5459 , 5460..5489 , 5490..5519 , 5520..5549 , 5550..5579 , 5580..5609 , 5610..5639 , 5640..5669 , 5670..5699 , 5700..5729 , 5730..5759 , 5760..5789 , 5790..5819 , 5820..5849 , 5850..5879 , 5880..5909 , 5910..5939 , 5940..5969 , 5970..5999 , 6000..6029 , 6030..6059 , 6060..6089 , 6090..6119 , 6120..6149 , 6150..6179 , 6180..6209 , 6210..6239 , 6240..6269 , 6270..6299 , 6300..6329 , 6330..6359 , 6360..6389 , 6390..6419 , 6420..6449 , 6450..6479 , 6480..6509 , 6510..6539 , 6540..6569 , 6570..6599 , 6600..6629 , 6630..6659 , 6660..6689 , 6690..6719 , 6720..6749 , 6750..6779 , 6780..6809 , 6810..6839 , 6840..6869 , 6870..6899 , 6900..6929 , 6930..6959 , 6960..6989 , 6990..7019 , 7020..7049 , 7050..7079 , 7080..7109 , 7110..7139 , 7140..7169 , 7170..7199 , 7200..7229 , 7230..7259 , 7260..7289 , 7290..7319 , 7320..7349 , 7350..7379 , 7380..7409 , 7410..7439 , 7440..7469 , 7470..7499 , 7500..7529 , 7530..7559 , 7560..7589 , 7590..7619 , 7620..7649 , 7650..7679 , 7680..7709 , 7710..7739 , 7740..7769 , 7770..7799 , 7800..7829 , 7830..7859 , 7860..7889 , 7890..7919 , 7920..7949 , 7950..7979 , 7980..8009 , 8010..8039 , 8040..8069 , 8070..8099 , 8100..8129 , 8130..8159 , 8160..8189 , 8190..8219 , 8220..8249 , 8250..8279 , 8280..8309 , 8310..8339 , 8340..8369 , 8370..8399 , 8400..8429 , 8430..8459 , 8460..8489 , 8490..8519 , 8520..8549 , 8550..8579 , 8580..8609 , 8610..8639 , 8640..8669 , 8670..8699 , 8700..8729 , 8730..8759 , 8760..8789 , 8790..8819 , 8820..8849 , 8850..8879 , 8880..8909 , 8910..8939 , 8940..8969 , 8970..8999 , 9000..9029 , 9030..9059 , 9060..9089 , 9090..9119 , 9120..9149 , 9150..9179 , 9180..9209 , 9210..9239 , 9240..9269 , 9270..9299 , 9300..9329 , 9330..9359 , 9360..9389 , 9390..9419 , 9420..9449 , 9450..9479 , 9480..9509 , 9510..9539 , 9540..9569 , 9570..9599 , 9600..9629 , 9630..9659 , 9660..9689 , 9690..9719 , 9720..9749 , 9750..9779 , 9780..9809 , 9810..9839 , 9840..9869 , 9870..9899 , 9900..9929 , 9930..9959 , 9960..9989 , 9990..10019 , 10020..10049 , 10050..10079 , 10080..10109 , 10110..10139 , 10140..10169 , 10170..10199 , 10200..10229 , 10230..10259 , 10260..10289 , 10290..10319 , 10320..10349 , 10350..10379 , 10380..10409 , 10410..10439 , 10440..10469 , 10470..10499 , 10500..10529 , 10530..10559 , 10560..10589 , 10590..10619 , 10620..10649 , 10650..10679 , 10680..10709 , 10710..10739 , 10740..10769 , 10770..10799 , 10800..10829 , 10830..10859 , 10860..10889 , 10890..10919 , 10920..10949 , 10950..10979 , 10980..11009 , 11010..11039 , 11040..11069 , 11070..11099 , 11100..11129 , 11130..11159 , 11160..11189 , 11190..11219 , 11220..11249 , 11250..11279 , 11280..11309 , 11310..11339 , 11340..11369 , 11370..11399 , 11400..11429 , 11430..11459 , 11460..11489 , 11490..11519 , 11520..11549 , 11550..11579 , 11580..11609 , 11610..11639 , 11640..11669 , 11670..11699 , 11700..11729 , 11730..11759 , 11760..11789 , 11790..11819 , 11820..11849 , 11850..11879 , 11880..11909 , 11910..11939 , 11940..11969 , 11970..11999 , 12000..12029 , 12030..12059 , 12060..12089 , 12090..12119 , 12120..12149 , 12150..12179 , 12180..12209 , 12210..12239 , 12240..12269 , 12270..12299 , 12300..12329 , 12330..12359 , 12360..12389 , 12390..12419 , 12420..12449 , 12450..12479 , 12480..12509 , 12510..12539 , 12540..12569, >>Next

 Percentage-and-ratio-word-problems/265576: a sales person earns a salery of \$8,000 per year.she also makes a commision of 35% on her sales. if her sales for the year totals \$58,000 how much money was she paid for the year1 solutions Answer 195308 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 17:29:02 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!8,000+.35*58,000 5,000+20,300 \$25,300 ANS. FOR HER ANNUAL SALARY.
 Equations/265578: An airplane flew for 8 hours at an airspeed of x miles per hour (mph),and for 7 more hours at 325 mph.If the average for the entire flight was 350 mph, which equations could be used to find x?1 solutions Answer 195306 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 17:26:08 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!D=RT D=8X D=7*325 (8X+7*325)/15=350 (8X+2,275)/15=350 CROSS MULTIPLY 8X+2,275=15*350 8X+2,275=5,250 8X=5,250-2,275 8X=2,975 X=2,975/8 X=371.875 MPH. FOR THE 8 HOUR LEG. 2,975+2,275=5,250 IS THE TOTAL DISTANCE 5,250=R(8+7) 5,250=15R R=5,250/15 R=350 MPH. IS THE AVERAGE SPEED.
 Mixture_Word_Problems/265584: A solution containing 30% insecticide is to be mixed with a solution containing 50% insecticide to make 200 L of a solution containing 42% insecticide. How much of the 50% insecticide solution should be used?1 solutions Answer 195296 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 17:01:32 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.50X+.30(200-X)=.42*200 .50X+60-.30X=84 .20X=84-60 X=24/.20 X=120 L OF 50% INSECTICIDE IS USED. PROOF: .50*120+.30(200-120)=.42*200 60+.3*80=84 60+24=84 84=84
 Travel_Word_Problems/265588: A person climbs to the top of a mountain at the rate of 1.5 kilometers per hour and down the same way at a rate of 4.5 kilometers per hour.If he is gone for 6 hours, how far did he travel from camp to the top of the mountain? 1 solutions Answer 195294 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:56:35 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!D=RT D=1.5T UP THE MOUNTAIN. D=4.5(6-T) DOWN THE MOUNTAIN SET THE DISTANCES EQUAL & SOLVE FOR THE TIME. 1.5T=4.5(6-T) 1.5T=27-4.5T 1.5T+4.5T=27 6T=27 T=27/6 T=4.5 HOURS FOR THE TIME GOING UP THE MOUNTAIN. D=1.5*4.5=6.75 MILES IS THE DISTANCE UP THE MOUNTAIN. PROOF: 6.75=4.5(6-4.5) 6.75=4.5*1.5 6.75=6.75
 Signed-numbers/265589: What do "the product of two numbers is equal to 14" mean?.. What do "2 times a number equals that number plus 5" mean?.. What do "half of a number is 8 less than a second number" mean? What do " 4 more than 3 times a number is equal to 6 more than 2 times the number" mean? What do "a number decreased by 5 and then doubled is 4" mean?1 solutions Answer 195290 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:49:13 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!What do "the product of two numbers is equal to 14" mean?.. XY=14 What do "2 times a number equals that number plus 5" mean?.. 2X=X+5 What do "half of a number is 8 less than a second number" mean? X/2=Y-8 What do " 4 more than 3 times a number is equal to 6 more than 2 times the number" mean? 3X+4=2X+6 What do "a number decreased by 5 and then doubled is 4" mean? (X-5)2=4
 Mixture_Word_Problems/265592: Maggie made two pots of salsa. The first pot contained 9% hot peppers and was very spicy. The second pot contained only 1% hot peppers and was very mild. In order to mix a 6 pint batch of salsa containing 3% hot peppers, how many pints from each pot should she use?1 solutions Answer 195287 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:44:59 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.09x+.01(6-x)=.03*6 .09x+.06-.01x=.18 .08x=.18-.06 .08x=.12 x=.12/.08 x=1.5 pints of 9% salsa is used. 6-1.5=4.5 pints of 1% salsa is used. Proof: .09*1.5+.01*4.5=.03*6 .135+.045=.18 .18=.18
 Percentage-and-ratio-word-problems/265597: if ben invests 4000 at 4% interest per year, how much additional money must he invest at 5.5% annual interest to ensure that the interest he receives each year is 4.5% of the total amount invested?1 solutions Answer 195281 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:38:09 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.055*4,000+.04x=.045(4,000+x) 220+.04x=180+.045x .04x-.045x=180-220 -.005x=-40 x=-40/-.005 x=\$8,000 more needs to be invested @ 4% to reach the goal of 4.5% of the total. Proof: .055*4,000+.04*8,000=.045(4,000+8,000) 220+320=.045*12,000 540=540
 Linear-equations/265599: Can help me please? Find an equation in standard form for the line described. - Through Q(-3,2) and parallel to the line containing (2,3) and (1,-2) THANKS FOR ALL YOUR HELP! 1 solutions Answer 195278 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:31:12 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!Through Q(-3,2) and parallel to the line containing (2,3) and (1,-2) Y=mX+b m=slope b=Y intercept m=(-2-3)/(1-2) m=-5/-1 m=5 3=2*5+b 3=10+b b=3-10 b=-7 the Y intercept. Y=5X-7 (red line) A parallel line will also have a slope=5 2=5*-3+b 2=-15+b b=2+15 b=17 the Y intercept. Y=5X+17 (green line) (graph 300x200 pixels, x from -6 to 5, y from -10 to 20, of TWO functions 5x -7 and 5x +17).
 Evaluation_Word_Problems/265608: four times a number added to 3 is divided by 8 the result is 7/4. find the number.1 solutions Answer 195275 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:21:37 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!(4x+3)/8=7/4 cross multiply 4(4x+3)=7*8 16x+12=56 16x=56-12 16x=44 x=44/16 x=2.75 ans. Proof: (4*2.75+3)/8=7/4 (11+3)/8=7/4 14/8=7/4 56=56
 Equations/265611: the square root of x-1 +x=31 solutions Answer 195269 by checkley77(12569)   on 2010-02-04 16:14:43 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!sqrt(x-1)+x=3 sqrt(x-1)+x=3 sqrt(x-1)=3-x square both sides. x-1=9-6x+x^2 x^2-6x+9-x+1=0 x^2-7x+10=0 (x-5)(x-2)=0 x-5=0 x=5 ans. x-2=0 x=2 ans. Proof: sqrt(5-1)+5=3 sqrt4=3-5 -2=-2 sqrt(2-1)+2=3 sqrt1=3-2 1=1
 Miscellaneous_Word_Problems/265207: The profit on a watch is given by P=x^2-5x-9 and where x is the number of watches sold per day. How many watches were sold on a day when there was a \$15 loss. Any help with this question would be appreciated. Thanks.1 solutions Answer 195067 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 19:13:58 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!P=x^2-5x-9 -15=x^2-5x-9 x^2-5x-9+15=0 x^2-5x+6 (x-3)(x-2)=0 x-3=0 x=3 ans x-2=0 x=2 ans.
 Rational-functions/265208: 18a-6/a+5 - 8a-2/a+5 rational expression reduced to lowest terms? I think its 10a-4/a+5 1 solutions Answer 195063 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 19:07:03 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!18a-6/(a+5)-8a-2/(a+5) I'll assume there are ( ) around the -(8a-2/(a+5)) term? 18a-8a-6/(a+5)+2/(a+5) 10a-4/(a+5) (10a(a+5)-4)/(a+5 (10a^2+50a-4)/(a+5) ans.
 Travel_Word_Problems/265209: The diameter of the Milky Way disc is approximately 9x10^20 meters. How long does it take light, traveling at 10^16 m/year to travel across the diameter of the Milky Way? Any help with this question would be appreciated. Thanks.1 solutions Answer 195053 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:54:07 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!9*10^20/10^16 9*10^(20-16) 9*10^4 90,000 YEARS TRAVEL TIME ACROSS THE MILKY WAY DISC.
 Problems-with-consecutive-odd-even-integers/265211: The square of an integer is 12 more than the integer. Find the integer. Any help with this question would be appreciated. Thanks.1 solutions Answer 195051 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:50:35 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!LET X BE THE INTEGER X^2=X+12 X^2-X-12=0 (X-4)(X+3)=0 X-4=0 X=4 ANS. PROOF: 4^2-4=12 16-4=12 12=12
 Miscellaneous_Word_Problems/265215: The number of people infected after t days is P=200+5t-t^2. Find the number of days until the number of people infected is 150. Any help would be really appreciated.1 solutions Answer 195048 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:46:37 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!P=200+5t-t^2 150=-t^2+5t+200 t^2-5t-200+150=0 t^2-5t-50=0 (t-10)(x+5)=0 t-10=0 t=10 days it will take for 150 people to be infected.
 Expressions-with-variables/265113: 2s+f=40.75 s+2f=37.251 solutions Answer 195043 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:41:23 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!2s+f=40.75 MULTIPLY BY -2 & ADD s+2f=37.25 -4s-2f=-81.50 --------------- -3s=-44.25 s=-44.25/-3 s=14.75 ans. 2*14.75+f=40.75 29.50+f=40.75 f=40.75-29.50 f=11.25 ans. Proof: 14.75+2*11.25=37.25 29.50+11.25=40.75 40.75=40.75
 Triangles/265114: what is area of an isosceles triangle with a base of 6 feet and a height of 1 foot?1 solutions Answer 195039 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:24:39 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!AREA=BH/2 AREA=6*1/2=6/2=3 FT^2 ANS.
 Quadratic_Equations/265118: 2x to the second power+5x1 solutions Answer 195038 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:22:25 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!2x^2+5x x(2x+5) ans.
 Expressions-with-variables/265124: 28,000 is invested, part at 4% and the remainder at 10% annual interest. The interest earned by the two accounts is equal at the end of the year. How much was invested at 4%?1 solutions Answer 195037 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:20:35 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.10X=.04(28,000-X) .10X=1.120-.04X .10X+.04X=1,120 .14X=1,120 X=1,120/.14 X=8,000 AMOUNT INVESTED @ 10%. 28,000-8,000=20,000 AMOUNT INVESTED @ 4%. PROOF: .10*8,000=.04*20,000 800=800
 Mixture_Word_Problems/265132: George saves dimes and nickels for tolls. If he has 28 coins worth 2.60, how many are nickels and how many are dimes. Thank you1 solutions Answer 195035 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:15:31 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!N+D=28 OR N=28-D .05N+.10D=2.60 .05(28-D)+.10D=2.60 1.40-.05D+.10D=2.60 .05D=2.60-1.40 .05D=1.20 D=1.20/.05 D=24 DIMES. N=28-24 N=4 NICKELS. PROOF: .05*4+.10*24=2.60 .20+2.40=2.60 2.60=2.60
 Miscellaneous_Word_Problems/265133: Jo needs an 85% average on her five math tests. She earned 99%, 85%, 79%, and 88% on her first four tests. What score must she earn on her fifth test in order to have an average of exactly 85% for all five tests?1 solutions Answer 195033 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:05:38 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!(99+85+79+88+x)/5=85 (351+x)/5=85 351+x=85*5 351+x=425 x=425-351 x=74 is the test score required on the fifth test for the 85 average.
 Equations/265125: 4y^2+9=01 solutions Answer 195028 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 18:01:30 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!4y^2+9=0 y=(0+-sqrt[0^2-4*4*9])/2*4 y=(+-sqrt[-144])/8 y=(+-12i)/8 y=+-12i/8 y=+-1.5i ans.
 Equations/265127: 25z^2-32=01 solutions Answer 195024 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:55:35 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!25z^2-32=0 z=(0+-sqrt[0^2-4*25-32])/2*25 z=(+-sqrt[3,200])/50 z=+-56.5685/50 z=+-1.1314 ans.
 Expressions-with-variables/265129: Melissa invested a sum of money at 3% annual interest. She invested three times that sum at 5% annual interest. If her total yearly interest from both investments was \$540, how much was invested at 3%?1 solutions Answer 195019 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:48:14 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.03X+.05*3X=540 .03X+.15X=540 .18X=540 X=540/.18X X=3,000 AMOUNT INVESTED @ 3%. 3*3,000=9,000 AMOUNT INVESTED @ 5%. PROOF: .03*3,000+.05*9,000=540 90+450=540 540=540
 Angles/265138: Two angles are complementary. One angle measures six degrees less than five times the other angle. Find the measure of the angles.1 solutions Answer 195016 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:41:47 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!X=5Y-6 X+Y=90 (5Y-6)+Y=90 6Y-6=90 6Y=90+6 6Y=96 Y=96/6 Y=16 DEGREES FOR THE SMALLER ANGLE. X=5*Y-6 X=5*16-6 X=80-6 X=74 DEGREES FOR THE LARGER ANGLE. PROOF: 74+16=90 90=90
 Mixture_Word_Problems/265143: How many liters of a 30% alcohol solution must be mixed with 80 liters of a 90% solution to get an 80% solution?1 solutions Answer 195013 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:36:46 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!.90*80+.30x=.80(80+x) 72+.30x=64+.80x .30x-.80x=64-72 -.50x=-8 x=-8/-.50 x=16 liters of 30% alcohol is used. Proof: .90*80+.30*16=.80(80+16) 72+4.8=.8*96 76.8=76.8
 Inequalities/265149: -5x + 6 = -115 + 6x 1 solutions Answer 195011 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:30:56 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!-5x + 6 = -115 + 6x -5x-6x=-115-6 -11x=-121 x=121/-11 x=11 ans. Proof: -5*11=6=-115+6*11 -55+6=-115+66 -49=49
 Travel_Word_Problems/265151: Two cars leave St. Louis from exactly the same spot at exactly the same time, one traveling west at 60 mph and the other traveling east at 40 mph. How long does it take before the cars are 180 miles apart?1 solutions Answer 195009 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:27:06 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!D=RT 180=(40+60)T 180=100T T=180/100 T=1.8 HOURS THEY'LL BE 180 MILES APART..
 Surface-area/265157: please help and explain your answer...... 7feet 5inches - 2feet 8inches1 solutions Answer 195007 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:24:32 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!7feet 5inches - 2feet 8inches 7ft5in= 6ft17in 6ft17in -2ft8im ------------ 4ft9in ans.
 Polynomials-and-rational-expressions/265158: if you have 3r^2s+4rs^3+rs, does order matter when writing this, or is there an order?1 solutions Answer 195004 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:19:47 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!Order doesn't matter. 3r^2s+4rs^3+rs factor out the (rs) term. rs(3r+4s^2+1)ans.
 Functions/265154: X/X+1 - 3/X-1 + 1 I KNOW THIS IS EASIER THAN IM MAKING IT HUH??? 1 solutions Answer 195002 by checkley77(12569)   on 2010-02-03 17:15:36 (Show Source): You can put this solution on YOUR website!X/X+1 - 3/X-1 + 1 IF you mean?: ans.