# SOLUTION: A train left frog city traveling north at 60 mph. Two hours later, another train left frog city traveling south at 72 mph. How many hours had the first train been traveling when th

Algebra ->  Algebra  -> Customizable Word Problem Solvers  -> Mixtures -> SOLUTION: A train left frog city traveling north at 60 mph. Two hours later, another train left frog city traveling south at 72 mph. How many hours had the first train been traveling when th      Log On

 Ad: Over 600 Algebra Word Problems at edhelper.com Ad: Algebra Solved!™: algebra software solves algebra homework problems with step-by-step help! Ad: Algebrator™ solves your algebra problems and provides step-by-step explanations!

 Word Problems: Mixtures Solvers Lessons Answers archive Quiz In Depth

 Question 389935: A train left frog city traveling north at 60 mph. Two hours later, another train left frog city traveling south at 72 mph. How many hours had the first train been traveling when they were 450 miles apart?Answer by rfer(12657)   (Show Source): You can put this solution on YOUR website!a has 120 mi lead 450-120=330 330/132=2.5 2.5+2=4.5 hrs