# SOLUTION: In a girl guide camp 80girls had food for 15 days, 40 more jioned them after 3 days, for how mnay days the remaining food will suffice.

Algebra ->  Algebra  -> Proportions -> SOLUTION: In a girl guide camp 80girls had food for 15 days, 40 more jioned them after 3 days, for how mnay days the remaining food will suffice.       Log On

 Ad: Algebrator™ solves your algebra problems and provides step-by-step explanations! Ad: Algebra Solved!™: algebra software solves algebra homework problems with step-by-step help!

 Algebra: Proportions Solvers Lessons Answers archive Quiz In Depth

 Click here to see ALL problems on Proportions Question 152814: In a girl guide camp 80girls had food for 15 days, 40 more jioned them after 3 days, for how mnay days the remaining food will suffice. Answer by checkley77(12569)   (Show Source): You can put this solution on YOUR website!80*15=1200 number of girl days total. 80*3=240 girl days used in the first 3 days. 1200-240=960 girl days left. 80+40=120 girls for the remainder of the camp. 960/120=8 more days all 120 girls can be fed.