# SOLUTION: Solve, using the five-step method. 1. Emma joined a DVD movie club. It cost \$10 to join and \$17.50 for each DVD ordered, including shipping charges. When her first order arrive

Algebra ->  -> SOLUTION: Solve, using the five-step method. 1. Emma joined a DVD movie club. It cost \$10 to join and \$17.50 for each DVD ordered, including shipping charges. When her first order arrive      Log On

 Ad: Mathway solves algebra homework problems with step-by-step help! Ad: Algebrator™ solves your algebra problems and provides step-by-step explanations!

 Click here to see ALL problems on Equations Question 64595: Solve, using the five-step method. 1. Emma joined a DVD movie club. It cost \$10 to join and \$17.50 for each DVD ordered, including shipping charges. When her first order arrived, she received a bill for \$115. How many DVDs did she order? 2. Laurie’s car gets 20 mi/gal. She plans to drive 440 mi on her vacation. How many gallons of gas will Laurie need for the trip? Answer by faceoff57(82)   (Show Source): You can put this solution on YOUR website!1) 115 - 10 = 105 105/17.5 = 6 she recieved 6 dvd's. 2) 440/20 = 22 she will need 22 gallons of gas.